Yükleniyor...
Cezaevindeki Abiye Mektup Örnekleri
Son Güncelleme 25.08.2021 19:25

Cezaevindeki Abiye Mektup Örnekleri

Cezaevindeki abinize mektup yazacaksınız ancak aklınıza bir şey gelmiyor mu? Aşağıda hazırlamış olduğumuz cezaevindeki abiye mektup örnekleri nasıl bir mektup yazabileceğiniz konusunda size fikir verebilir.


CEZAEVİNDEKİ ABİYE MEKTUP ÖRNEKLERİ


1) Cezaevindeki abiye mektup

Selamun aleyküm çok değerli abim,
Muhtemelen şu an bana hala niye mektup yazmadım diye söyleniyorsundur. Ne desen haklısın. Ancak şimdi bir şeyler birikti diyebilirim. Yoksa her günümüz aynı geçiyor biliyorsun abim. Amcamın oğlunu evlendirdik geçen hafta. Bizimkilerin arası biraz kötüydü biliyosun ama çok şükür düğünle birlikte amcamla babamın araları da yumuşadı. Sağolsun onlarda çok güzel karşıladılar. Gelin senin memleketten abi :) Kız aslen Trabzonluymuş ama doğma büyüme İstanbuldaymış. İki öğretmen birbirlerini bulmuşlar valla. Bazen bende düşünüyorum. İyi anlaşacağım birisiyle acaba ileride bir yuva kurmak ister miyim diye ama zor be abi. Biliyorsun ben sorumluluk almayı pek sevmiyorum. Yada şimdilik çok erken diyelim :)
Bunun haricinde kız kardeşim 2 yıllık çalışmanın ardından sonunda hukuk kazandı. Avukat olacak inşallah. Onu üniversiteye yerleştirmekle uğraşacağım bu aralar. Tüm aile covid aşılarımızı da olduk. Sizin orada durumlar nasıl abi aşı oldunuz mu çoktan?
Birde af yasasıyla ilgili bir gelişme var mı abi? Ben takip edemiyorum ama araştırmamı istediğin bir şey olursa emsal karar vs. bakar bulurum abi.
Benden şimdilik bu kadar. Sendeki gelişmeleri merakla bekliyorum abi. Ha bu arada babamın çok çok selamı var. Dikkat etsin kendine üzmesin kendini diyor.
Koğuşundaki abilerime, kardeşlerime çok selam söyle. Sana iyi baksınlar :) Allah'a emanet ediyorum hepinizi. Bedenen burada olsamda ruhen bir parçam seninle her zaman. En kısa zamanda tahliye haberinle birlikte dışarıda özgürce buluşabilmek dileğiyle. Dualarında beni de eksik etme abi. Mektubunu bekliyorum. Hoşçakal..

2) Cezaevindeki abiye mektup örneği

Sevgili Abim,
Öncelikle seni ve ordaki kader mahkumu arkadaşlarını selamlıyorum. Hepinizin Allah yardımcısı olsun inşallah.
Sayılı günler gerçekten çabuk geçiyor. Şuan içerde sen ve senin gibi arkadaşların da dışarıyı, ailesini, eşini, çocuğunu, yakınlarını özlüyordur eminim. Umarım tez zamanda kavuşurlar. Şu an dışarı virüs dolayısıyla gerçekten çok sıkıcı. Kimse evinden işi harici çıkmıyor. İnsanların başına her türlü zorluk geliyor. Önemli olan bu zor günlerde biraz daha güçlü durmak ve benim daima senin yanında olduğumu bilmendir abim. Ben sağ oldukça Allah'ın izni ile senin her zaman yanındayım. Sen orda günlerini arkadaşlarınla bol bol sohbet ederek, dertleşerek, birbirinizle saygı çerçevesinde kalarak dolu dolu geçir. Yaklaşık 5 ay oldu sen cezaevine gireli. Bunlar hep senin günlerinden düşüyor. Bir zaman sonra bakacaksın ki çok çabuk geçmiş. Dışarıda bizler çok iyiyiz her şey aynı bıraktığın gibi. Yeğenlerime sık sık bir şeye ihtiyacınız var mı diye soruyorum. Para gönderiyorum. İçin rahat olsun abim. Hiçbir şekilde onları zora düşürmüyorum. Neye ihtiyacınız olursa arayın beni diyorum. İstemsizce biraz çekiniyorlar ama sende konuş onlarla abi. Ne olursa bana haber versinler. Sana da bu hafta içinde 2.000 TL yatırdım abi. Senin bir eksiğin, ihtiyacın var mı orada? Mektubunda istedikleriniz yaz güzel abim. Sağolsunlar beni görünce aklına gelebilecek herkes sana selam söylüyor. Halini hatrını soruyor. Herkesin selamı var abim.
Kendine çok çok iyi bak. Tüm koğuş arkadaşlarına selam eder sabırlar dilerim.

3) Cezaevindeki Abime mektup

Merhaba abim,
Değerli mektubunu aldım satırlarıma başlamadan önce bana uzak sana yakın mert bileklerinden sıkar, seni hasretle kucaklarım.
Nasılsın? İnşallah iyisindir. İyi olmanı bizleri yaratan cenabı haktan dilerim. Sende bizleri soracak olursan bizler de çok şükür iyiyiz. Yaramaz bir şey yok. Bıraktığın gibi çalışmaya devam.. Koğuşta yaşanan olayları duyduk çok üzüldük. Bu günlerde geçecek elbet. Sende canını sıkma aslan abim. Kendine iyi bak dışarda herkes iyi. İyi olmak zorundayız. Seni çok özledim abim. Mektubuna geç cevap verdim abi çünkü ailevi sıkıntılarla uğraşıyordum.
Sen günlerini nasıl geçiriyosun abi? İyi ol, güçlü ol abi. Sen zaten güçlüsünde moralini bozma yani abi :) Canımızsın abi biliyorsun işte. Sen canını sıkma biz her zaman yanındayız, seninleyiz, seni seven ailen var, bekleyenlerin var. Unutma o günlerde gelecek seni alacağız Allah'ın izniyle abim. Buralardan, benden bir isteğin arzun olursa başım gözüm üstüne biliyorsun. Canımızı veririz senin için.
Satırlarıma son verirken, seni önce Allah'a sonra sana emanet ediyorum. Kendine çok iyi bak görüşürüz aslan abim.

Dilerseniz cezaevindeki abinize Mextup uygulaması ile oturduğunuz yerden cezaevine mektup yazarak gönderebilirsiniz. Mextup uygulamasını telefon, tablet veya bilgisayar üzerinden kullanabilirsiniz. Cezaevine mektup göndermek için burayı tıklayabilirsiniz. Yazacağınız mektup özel yazıcılar aracılığıyla basılarak hazırlanır ve göndereceğiniz cezaevine teslim edilecektir.