Yükleniyor...

YORUMLAR

4,88

Toplam : 7494 Yorum
Bu sayfada kullanıcılarımızın mextup hakkındaki yorumlarını okuyabilir veya yeni yorum yazabilirsiniz.
G Y
20:54 - 19/05/2024
Hızlı kullanım
Büyük rahatlık keşke postalama sistemi de aynı hızda olsa
H A
17:54 - 19/05/2024
Mukemmel
Guzel uygulama tavsiye ediyorum.
S Y
13:06 - 19/05/2024
Teşekkürler
İşimizi kolaylaştırdığınız için teşekkürler🙏🙏
G S
01:37 - 19/05/2024
süper
ben 7 mayısta yazdım 17 mayısta okumuş fotolarda gitmiş 300tl verdim 11 foto artı mektup düşünmenize gerek yok bacılar🦅
Bu yoruma verilen yanıtlar
K K
Merhabalar ben de bu uygulamayı kullanmak istiyorum henüz hiç yazmadım yorumlarınızı gördüm 7 Mayıs'ta yazıp 17 Mayıs'ta okunmuş geç gitmemiş mi acaba herkese mi bu şekil yoksa uzaklığa yakınlığa göre mi gidiyor acaba
12:56 - 19/05/2024
D G
Arkadaşlar mesafe ile alakası tabi ki var ama okuma komisyonu diye bir kurum var ordan geçtikten sonra mektup gününde dağıtılır.
15:10 - 20/05/2024
R C
23:38 - 18/05/2024
Mektup
Çok güzeld ben çok beğendim iyi ki var bu uygulama
E N
22:32 - 18/05/2024
Yorum
Bence çok güzel bir uygulama
G T
22:06 - 18/05/2024
Güzel düşünülmüş bir uygulama
Güzel bir uygulama
N Y
21:50 - 18/05/2024
Memnuniyet
Uygulama iyi ki var hiç sorun yaşamadım özellikleri de çok güzel dusunulmus tesekkurler
N T
19:39 - 18/05/2024
👍🙏👋
Çok güzel bir uygulama. İyi ki var bu. uygulama mektup olarak çok rahat
K B
13:59 - 18/05/2024
Mümemmel
Hayatımda gördüğüm en yararlı uygulama düşünüp yapan herkesin emeğine sağlık
Z G
10:44 - 18/05/2024
👍🏻👍🏻👍🏻
Cezaevindeki yakınıma bi burdan ulaşabiliyorum 🥹❤️
Z P
02:16 - 18/05/2024
Mükkemel
Çok güzel bir uygulama ve en kısa sürede adrese teslim oluyor harika Ötesi
P A
01:51 - 18/05/2024
Çok güzel bir uygulama
Çok güzel bir uygulama
C A
01:40 - 18/05/2024
Çok iyi
Dünyadaki en güzel kolaylık uygulama 🖤
K A
00:57 - 18/05/2024
Başaralı
Bayıldım çok güzel bi uygulama ❤️
D A
22:09 - 17/05/2024
Güzel uygulama
Uygulama çok iyi ama ücreti çok yüksek
F K
21:01 - 17/05/2024
Olumlu
Çok güzel bi uygulama hızlı ve güvenli teslimat😍👍🏻
P A
17:39 - 17/05/2024
Mükemmel uygulama
Zamanımızda mükkemel denilebilecek bir uygulama olmuş hızlı ve güvenli emeği geçen herkese teşekkür ederim. Fakat mobil hat üzerinden bakiye yükleme işlemi olmamasına çok üzüldüm.
M M
08:21 - 17/05/2024
Çok güzel bir uygulama
Harika bı uygulama köyde oturuyorum her zaman gidip mektup gönderemiyorum ama uygulama sayesinde cezaevine devamlı mektup gondrebiliyorum
M G
04:22 - 17/05/2024
Mukemmel
Guzel çok beğendim