Yükleniyor...

YORUMLAR

4,89

Toplam : 4779 Yorum
Bu sayfada kullanıcılarımızın mextup hakkındaki yorumlarını okuyabilir veya yeni yorum yazabilirsiniz.
D Y
20:03 - 25/07/2022
Muhteşem rahatlıkla
Hem kolay hem güvenilir sadece yazmak düşüyor insana postane derdi yok çok güvenilir
Ş G
17:07 - 25/07/2022
Mektup
Teslim edildi yazıyor ama dağıtımda görüküyor.
Bu yoruma verilen yanıtlar
S G
Teslim edildi yazıyorsa, bilin ki cezaevine ulaşmıştır. Çünkü PTT sistemine geç yansıyor. Uygulamadaki güncel bilgi oluyor. Ben de bu soruyu sormuştum whatsapp yardım hattından,bana böyle cevap verilmişti.
16:49 - 28/07/2022
S G
17:00 - 25/07/2022
S G
Uygulamayı ilk defa bugün denedim.Genel olarak beğendim.☺️ Kokular,emojiler,kartpostallar vs.özellikler harika!🤗İnşallah bu uygulama bana şans getirir ve tez zamanda mektubuma cevap gelir.🙏💌
Bu yoruma verilen yanıtlar
Ş G
Mektubunuza cevap geldi mi aynı gün yollamışız da bana gelmedi daha
13:28 - 28/07/2022
S G
Her cezaevinin mektup günleri farklı oluyor. Mesela Silivri cezaevi için; mahkumların gönderecek olan mektuplarını pazartesi günü alıp, perşembe günü PTT ‘ye teslim ediyorlar. Mahkumlara gelen mektupları ise çarşamba günü mektup birimi okuyup, sakıncalı bulunmayan mektupları cuma günü mahkumlara teslim ediyorlar. Mahkum,hangi kurumda kalıyorsa, o kurumu arayıp, mektup günlerini mektup okuma birimine sormanız gerekiyor.
16:28 - 28/07/2022
M T
16:02 - 25/07/2022
Güzel
Güzel uygulama
E A
15:45 - 25/07/2022
Cezaevi
Mektuplarım gününde ve olması gereken adrese kolaylıkla ulaşıyor 🇧🇬
M T
14:23 - 25/07/2022
Harika uygulama!
Küçük bebeğim ve kızımla her seferinde fotoğrafçı ve PTT bazende çıktı için kırtasiye dolaşmak zorunda kalmıyorum artık. Yakın PTT de olmayınca yol parasida vermeyip, oturduğum yerden kolaylıkla mektuplarını gönderiyorum eşime. Umarım çıktığını da buradan yazarım tez vakitte🤲
M K
11:48 - 25/07/2022
Süpersiniz
Mektuplarım ulaşmış çok teşekkür ediyorum . Sincan cezaevinin mektup dağıtım günleri hangi gün acaba bilginiz var mı
E A
09:08 - 25/07/2022
Mektup
Gerçekten işimizi kolaylaştıran ve bizi yormayan bir uygulama
A G
00:17 - 25/07/2022
Bana gelen mektup u ogrenme
Cok iyi ve kolay
E İ
20:16 - 24/07/2022
harika
inanılmaz bir kolaylık süper bir uygulama
Ç Ç
14:14 - 24/07/2022
Süpersiniz
Süper Bir uygulama elinize sağlık çok teşekkür ederim süpersiniz Allah razı olsun. Sizlerden coook
F A
01:11 - 24/07/2022
Mükemmel
Gerçekten çok güzel bir uygulama çıkarandan Allah razı olsun bu ikinci mektup atmam olacak gerçekten hiç bir sorun yaşamadım çok güzel bir uygulama
C T
00:40 - 23/07/2022
Mükemmel
Bu uygulamayı icat eden den Allah binlerce kez razı olsun 3 çocuğum var yaşları küçük olduğu için PTT gidip mektup yolamak zor geliyordu ve sonunda sesimizi duyan oldu Allah razı olun bu uygulamayı icat eden den
R K
17:19 - 22/07/2022
Mükemmell
Keşke biraz daha hızlı olsa onun dışında mükkemel kullanışlı bi uygulama teşekkür ederim ☺️
S Ç
14:07 - 22/07/2022
Cezaevi
Bayıldımmm🥰
İ S
12:40 - 22/07/2022
Mextup
Merhaba arkadaslar ben cezaevindeki sevgilimle mektup gonderdim bu uygulama sayesinde sevgilimde gonderdigim mektuba cevap verebilir mi ucret odemeden acil bilgilendirin
Bu yoruma verilen yanıtlar
Karşı tarafın göndereceği mektup Mextup'tan bağımsız olup PTT aracılığıyla gönderilecektir efendim. Gönderen kişi PTT'ye ücret ödeyecektir.
14:00 - 22/07/2022
N K
Ben yeni ceza evinden çıktım içer de i.t.m ve a.p.s ve t.m var ve ücreti ödemeden gönderilmez ve okuma komisyonu okuduktan sonra yola çıkıyor ..ben k.maras e tipi kapalida yatıyordum çıkalı 2hafta oldu 10aydir yatıyordum ..ve içeri zor yani
03:23 - 29/07/2022
D Y
Merhaba Ben koğuş numarası ekleyemedim yine de eline geçer mi?
04:24 - 09/08/2022
K O
00:56 - 22/07/2022
Superrrr
Supeeerr 3 gune teslim
G K
18:47 - 21/07/2022
😠😠
Pazartesi işleme alınan mektup nasıl oluyor hala teslim edilmemiş acaba Çarşamba günü teslimat yapılması gereken mektup
Bu yoruma verilen yanıtlar
9 günlük resmi tatil sonrasında oluşan birikmeden dolayı birçok şubede yoğunluk yaşanmaktadır efendim. Yaşanan gecikme PTT kaynaklıdır.
02:45 - 22/07/2022
Z I
13:13 - 21/07/2022
İyi
Cok iyi. Hizli
B Ş
12:54 - 21/07/2022
Memnuniyet
Çok memnunun mektup yazmak benim için çok zor oluyordur artık yazmaya başladım bu uygulama sayesinde herkesi tavsiye ederim ve kısa zamanda teslim ediyorlar çok teşekkür ederim ☺️☺️