Yükleniyor...
Cezaevindeki Arkadaşa Mektup Örnekleri
Son Güncelleme 24.08.2021 13:35

Cezaevindeki Arkadaşa Mektup Örnekleri

Cezaevindeki arkadaşınıza mektup yazacaksınız ancak aklınıza bir şey gelmiyor mu? Aşağıda hazırlamış olduğumuz cezaevindeki arkadaşa mektup örnekleri size güzel fikirler verebilir.


CEZAEVİNDEKİ ARKADAŞA MEKTUP ÖRNEKLERİ


1) Cezaevindeki arkadaşa mektup

Çok değerli arkadaşım,
Sözlerime başlamadan önce şunu bilmelisinki seni hiç unutmadım. Çok sıkıntılı şeyler yaşadım, yazamadım sana.
Ama hep aklımdasın. Özür dilerim bu kadar geç yazdığım için. Neler yapıyorsun orada? Nasılsın demek belki saçma olur ama umarım iyisindir.
İstanbul'dan bir arkadaşım vasıtasıyla iyi bir iş aldım. Özel bir firmada depo sorumlusu olarak çalışmaya başladım. Biraz sıkıcı geçiyo ama idare ediyoruz. Buna da şükür. Öte yandan da hala ehliyet alamamıştım 7 senedir. Bu yaşa kadar ehliyetsiz kaldık. Ehliyeti aldım sonunda onu da hallettim. Biriktirdiğim parayla nişanıda yaptık. Sana nişan fotoğraflarını da yollayacağım. Allah'ın izniyle diğer seneye Merveyle evleniyoruz. Hayatımda olumlu, yeni ve güzel gelişmeler oluyor bu aralar. Tek problem senin orada olman canım kardeşim. Sen çıktığında inşallah her şey daha da güzel olacak. Umarım düğüne kadar tahliye edilirsin. Seninde olmanı çok istiyorum.
Bende bunlar var. Sende neler var neler yok? Her şey yolunda mı? Yazdıklarını defalarca okudum. Okurken çok duygulandım. Beni bol bol haberdar et kardeşim. Merakta kalmayayım. Bende sana önemli gelişmeler oldukça yazacağım. Evde olmadığımda gönderdiğin mektup sana geri dönüyor. Sana yeni çalıştığım yerin adresini atacağım. Mektuplarını artık oraya gönder kardeşim.
Tahliye edilir edilmez beni aramanı bekliyorum.
Özgür günlerde görüşmek dileğiyle Allah'a emanet ol kardeşim.

2) Cezaevindeki arkadaşa mektup

Selâmün aleyküm değerli kardeşim,
Nasılsın? İyisindir inşallah. Allah iyiliğini versin. Sanada bizlerede sabırlar ihsan etsin inşallah.
Bizler iyiyiz hamdolsun. Hiç olmadığımız kadar iyiyiz hemde şükürler olsun. Hem maddi hem manevi anlamda.
Birde sen olsan düşünemiyorum nasıl iyi olacağımızı :)
Görüşler açılınca adımı yazmayı unutma. Arama şansın olursa kesin ara beni. Herkes seni soruyor. Neler yapıyorsun, nasıl gidiyor yaz bize hepsini. Merakta bırakma.. İnsan bir şeyin eksikliğini görünce daha çok değerini anlıyor. Bizler çok gurbet görmedik, sıkıntı yaşamadık, ayrı yaşamadık hep beraberdik. Ama şimdi anlıyorum ki seni gerçekten çok özlüyorum.
Yengende selam sölüyor. Yeğeninde büyüyor çok şükür. Kocaman oldu. Onu en kısa zamanda yanına getireceğiz inşallah.
Bizlere bol bol dua et. Biz hep sana ediyoruz. Bir ihtiyacın olursa bize haber ver. Allah yar ve yardımcın olsun.
Rabbim yerinde rahatlık versin.
Kendine çok iyi bak. Allah'a emanet ol kardeşim.

3) Arkadaşa mektup örneği

Merhaba kardeşim,
Çok özlettin kendini. Selamını aldım. Nasılsın, napıyorsun? Af yasası ile ilgili gelişmeler var mı? Çıkmanı dört gözle bekliyorum. Kaç gündür naptım zaman nasıl geçti hiçbir şey anlamadım. Yazıcam yazıcam bir bakıyorum uyuyakalmışım. Bu aralar yorucu geçti. Birkaç olay yüzünden yeni eve taşındık. Kardeşimle birlikte kalıyoruz. Şimdiki ev deniz manzaralı tam senin istediğin türde :) Yokluğun çok belli oluyor buralarda. Gelde bol bol sohbet edelim, gülelim, eğlenelim. Ne makara yapardık olsan ahh ahh. Rabbim dostluğumuza uzun ömür versin, yüzümüzüde hep güldürsün inşallah.
Sen bu hayatta en güvendiğim insansın aynı anadan babadan doğmaya gerçekten gerek yokmuş iyiki tanımışım seni güzel yürekli sırdaşım benim. Sesin hep kulağımda.
Cansın kardeşimsin ölene kadar. Kendine çok iyi bak. Rabbime emanetsin.
Seni çok sevdiğimi unutma aslan kardeşim.

Dilerseniz cezaevindeki arkadaşınıza Mextup uygulaması ile oturduğunuz yerden cezaevine mektup yazarak gönderebilirsiniz. Mextup uygulamasını telefon, tablet veya bilgisayar üzerinden kullanabilirsiniz. Cezaevine mektup göndermek için burayı tıklayabilirsiniz. Yazacağınız mektup özel yazıcılar aracılığıyla basılarak hazırlanır ve göndereceğiniz cezaevine teslim edilecektir.